Vereniging Kinderkanker Nederland

KanjerKetting actie Kenzo en JuliaHallo ik ben Julia van 6 jaar.

Mijn broer Kenzo van 9 en ik willen graag geld ophalen voor de KanjerKetting omdat wij weten hoe belangrijk deze ketting is voor kinderen met kanker. Ik (Julia) heb ook een KanjerKetting. De Ketting is voor mij heel bijzonder. Deze Ketting vertelt mijn verhaal, elke kraal laat zien wat ik heb meegemaakt tijdens mijn behandeling toen ik kanker had. Het geeft mij ook steun en troost. Met mij gaat het nu gelukkig heel goed! En ik ben erg trots op mijn Ketting. Die van mij is niet zo lang geworden, maar die van andere kinderen helaas wel.

Wij krijgen veel vragen en berichtjes van mensen die onze actie voor de KanjerKetting ook graag zouden willen steunen, maar niet in de buurt komen of wonen van onze lopende acties*. Wat fijn zoveel enthousiasme!

Daarom hebben we nu voor iedereen deze donatiepagina geopend.

Nu kan er naast onze lopende acties*, ook via deze pagina een donatie gedaan worden. Een KanjerKetting kost gemiddeld €80 en we hopen met jullie allemaal een mooi bedrag bij elkaar te krijgen om er een hele hoop te kunnen doneren.

Dank je wel!

(*statiegeldbonactie bij AH Kempenaar Lelystad, onze donatiebox bij Puma Bataviastad en de verkoop van polsbandjes "Kanjers met Lef", VOKK pennen verkopen op school en Bloembinderij de Korenschoof in Lelystad)

KanjerKetting actie Kenzo en Julia
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (1)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Kenzo en Julia - €877,00

Kenzo en Julia hebben het afgelopen half jaar het mooie bedrag van € 877,- opgehaald.

Projectinformatie
€877,00 Opgehaald vanaf 4 februari
0