Tobias Sybesma Foundation

Het Ichtus College volleybalt Tobias Sybesma FoundationHet jaarlijkse volleybaltoernooi staat weer voor de deur. En wel op vrijdag 7 februari. 

Dit is wat je moet doen:
Maak zo snel mogelijk een team. 
Meld je aan op de site. 
Zoek sponsoren. 

Dit jaar wordt er geld ingezameld voor de Tobias Sybesma Foundation. Het doel van de foundation is het starten en financieren van onderzoeksprojecten om te komen tot een succesvolle behandeling voor hersenstamkanker. 

Tobias (2005) uit Zwolle droomde om zelf prof-volleyballer te worden in Italië. Maar in oktober 2017 werd er een tumor in de hersenstam geconstateerd. Hersenstamkanker is een zeldzame maar zeer agressieve tumor. De kans dat een kind hersenstamkanker krijgt is bijzonder klein, maar als je het hebt, overlijd je er aan. 

Zijn droom veranderde: hij hoopte dat er niemand meer na hem zou sterven aan hersenstamkanker. 

In juli 2018 stierf hij.

Twee dagen na zijn dood hebben we de Tobias Sybesma Foundation opgericht. Een stichting die onderzoeksprojecten start en financiert om te komen tot een succesvolle behandeling voor hersenstamkanker. 

Het geld wat wordt opgehaald wordt gebruikt voor een Europees onderzoek wat in samenwerking wordt opgezet met artsen-onderzoekers van het Prinses Maxima Centrum (kinderoncologie). Een onderzoek onder artsen, specialisten, verplegend personeel, ouders en patiënten zelf.

694
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (1)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Docententeam

€5,00

Projectinformatie
€5,00 Opgehaald vanaf 14 januari
0