Stichting Steun 22Q11

Kom in actie 22Q11/de MaasdijkKom in actie bij sportevenement de Maasdijk!

19-20 juni/24 juli 2021

 

Inzamelingsactie voor nieuw onderzoek.

 Het sport evenement van de Maasdijk 2021 gaat door! En dus zijn wij op zoek naar sportievelingen die voor ons in actie willen komen om geld in te zamelen voor ons project met Hulphond, en het nieuwe onderzoek:

Psychologische behandeling van angst en trauma  bij mensen met 22Q11  Kies je uitdaging, maak een actiepagina aan en laat dit aan je achterban weten.

 Doorstroom en wedstrijdactiviteiten.

 De Maasdijk 2021 gaat door in 2 delen. De doorstroomactiviteiten, zoals wandelen en de toertochten, kunnen op 19 en 20 juni gewoon doorgaan. De wedstrijdonderdelen, zoals hardloopwedstrijden, de triatlon en de skate-stepwedstrijden worden verschoven naar 24 juli. Er wordt door de organisatie van de Maasdijk goed gekeken dat alles veilig en verantwoordt verloopt. Daarom worden er ook extra maatregelen genomen. Dit houdt helaas ook in dan wij als Stichting niet persoonlijk aanwezig kunnen zijn met een stand. Voor meer informatie, inschrijven en inschrijfgelden kun je kijken op de website van de Maasdijk

 Grote diversiteit aan sportonderdelen.

 De Maasdijk is het leukste Multi-sportevent van Oss en omgeving. Er zijn voor diverse onderdelen ook verschillende afstanden. Alle onderdelen gaan over unieke parcoursen.

Je kunt kiezen uit verschillende onderdelen zoals:

 

 • Fietsen
 • Hardlopen
 • Triatlon
 • Wandelen
 • Inlineskaten
 • Steppen
 • Me-moveren

 

Hoe kom je in actie?

 Wij hopen dat veel mensen met ons deze sportieve uitdaging aangaan. Kom in actie en help ons door je bij ons aan te melden als actievoerder en je in te schrijven voor de Maasdijk. Aanmelden gaat via de volgende 2 stappen:

 

 1. Maak een actiepagina aan. Klik op de balk bovenin op “Hoe werkt het” en volg de stappen. Heb je hulp nodig, wil je meer weten of heb je flyers nodig om je sponsoren te laten weten waar je je voor inzet, mail dan naar Petra Oostema via kominactievoor@steun22q11.nl.

  Ieder die zich inschrijft bij de Maasdijk, een actiepagina aanmaakt en minimaal € 22.11 heeft ingezameld ontvangt een 22Q11 shirt om die dag maximaal zichtbaar te zijn voor het 22Q11 syndroom. Dit geldt uiteraard zolang de voorraad strekt.

 2. Schrijf je in voor het desbetreffende onderdeel bij de Maasdijk zelf via deze link https://demaasdijk-events.nl/disciplines/ Kosten van de inschrijving moeten aan de organisatie van de Maasdijk worden voldaan.


U kunt ons ook helpen door te doneren.

Sport u niet mee maar draag u onze Stichting een warm hart toe dan kunt u ook gewoon doneren via deze link. Wij kunnen uw steun goed gebruiken!

 Hartelijk dank namens Team Stichting Steun 22Q11.

foto kom in actie maasdijk do support
Projectinformatie
€2.362,54 Opgehaald vanaf 1 februari
0
Deelnemers
Harry en Petra Oostema € 1.039,54 opgehaald vanaf 1 februari STEUN MIJ!
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (3)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Stichting Sportevenementen Oss

€1.261,00

Peter Poorts

€60,00

Fred Oldenzaal

€2,00