Stichting Steun 22Q11

In actie voor WesleyOp 17 september 2023 gaan wij meedoen aan de Dam tot Dam loop. Dit doen wij ter nagedachtenis aan Wesley Kist onze grote HELD!! Wesley is geboren met het 22Q11 syndroom, ondanks zijn aandoeningen en jarenlange strijd bleef hij vrolijk en positief en gaf hij nooit op. 

Het 22Q11 syndroom is voor heel veel mensen onbekend, het is een genetische aandoening met heel veel verschillende symptomen en kenmerken. Hartaandoeningen, gehemelte problemen en nierproblemen komen bij veel mensen met dit syndroom voor. Het syndroom uit zich daarnaast door een verhoogd risico op talrijke, veelal chronische, lichamelijke en psychische gezondheidsproblemen. Het aantal verschijnselen, de ernst en het moment van optreden wisselen sterk tussen personen. Het stellen van diagnose is in veel gevallen moeilijk en wordt vaak pas op een latere leeftijd gedaan

 Met Wesley in ons hart vragen wij daarom uw steun en aandacht voor Stichting Steun 22Q11. Aandacht en steun voor meer awareness en onderzoek.

Wij hopen daarom dat u ons ook steunt met een bijdrage, zodat kinderen als Wesley geholpen kunnen worden en er meer begrip komt voor dit op een na grootste syndroom dat helaas nog veel te onbekend is.

Heel veel dank voor jullie bijdrage!

Actie wesley 0.2 dam tot dam
Projectinformatie
€30,00 Opgehaald vanaf 1 april
0
Deelnemers
Jacqueline Nieland € 0,00 opgehaald vanaf 1 april STEUN MIJ!
Dirk Jan Nieland € 0,00 opgehaald vanaf 1 april STEUN MIJ!
Natasja Van der Hulst € 0,00 opgehaald vanaf 1 april STEUN MIJ!
Frank van de Manakker € 0,00 opgehaald vanaf 1 april STEUN MIJ!
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (2)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Jacqueline Nieland

€15,00

Dirk Jan Nieland

€15,00