Stichting Steun 22Q11

In actie voor 22Q11 met de Leiden Marathon 14&15 meiBen jij sportief en ga jij samen met ons deze uitdaging aan?

Dit jaar sluiten we ons aan bij de Leiden Marathon om geld in te zamelen voor onderzoek naar:

Psychologische behandeling van angst en trauma bij mensen met 22q11DS

De Leiden Marathon heeft 2 onderdelen:

14 mei                   Wandelen (10km/halve marathon/marathon)

15 mei                   Hardlopen (De Corpus Kidsrun/5km/10km/21km en 42 km)

Hoe kom je in actie?

Kom samen met ons in actie en help ons door je aan te melden als actievoerder voor Stichting Steun 22Q11 en je in te schrijven bij de Leiden Marathon. Aanmelden gaat via de volgende 2 stappen:

  1. Maak een actiepagina om geld in te zamelen aan op Do Support
    Klik HIER voor uitleg 

  2. Schrijf jezelf of jouw groep (min 15 personen) in voor het desbetreffende onderdeel bij de Leiden Marathon. Klik voor meer informatie, tijden en prijzen op DEZE SITE  Kosten van de inschrijving moeten aan de organisatie van Leiden Marathon worden voldaan.

Iedereen die zich inschrijft voor de Leidse Marathon, een actiepagina aanmaakt en minimaal € 100,00,- (p.p.) heeft ingezameld ontvangt een 22Q11 shirt om die dag maximaal zichtbaar te zijn voor het 22Q11 syndroom. Dit geldt uiteraard zolang de voorraad strekt.

Wij zij op deze dagen aanwezig in onze 22Q11 stand om onze actievoerders aan te moedigen en van een drankje en snack te voorzien.  

Wij maken er een gezellig 22Q11 weekend van en hopen veel van jullie te zien in Leiden

Heb je vragen klik dan HIER of stuur een mail naar kominactievoor@steun22q11.nl

Je kunt ons ook helpen door te doneren.Sport je niet mee maar draag je onze Stichting een warm hart toe dan kunt je ook gewoon doneren  Wij kunnen jullie steun goed gebruiken!

Hartelijk dank namens Team Stichting Steun 22Q11.

Foto powerpoint leiden marathon
Projectinformatie
€10.705,31 Opgehaald vanaf 1 januari
0
Deelnemers
Max en Elies Koppers € 2.826,00 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Petra van Rijn € 450,44 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
J van Parera € 0,00 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Mia en Milan de Bie € 590,00 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Corrine en jaap Van der Plas € 520,70 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Melanie van der Klis € 1.579,45 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Kim de Heus € 680,00 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Gera Berwers € 1.482,00 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Marc van Hout € 422,11 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Richard Conings € 795,00 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Team WKZ (Michiel, Iris & Nadia) € 419,61 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Team 's Heeren Loo (Emma, Hadassa en Erik) € 330,00 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
nieuws (4)
Peptalk (0)
Donaties (5)

Nog twee weken

Nog twee weken en dan is het zover! Dan staan we met een flink aantal mensen in Leiden om geld in te zamelen voor onderzoek en om awareness te verspreiden. Inmiddels hebben ook twee artsenteams zich ingeschreven. Team WKZ en team ’s Heeren Loo, geweldig dat ook zij zich inzetten. In totaal lopen er nu twaalf teams mee.

Wij zijn op deze dag zelf ook aanwezig met de Stichting om jullie aan te moedigen. Je kunt ons vinden in onze eigen tent op de eventlocatie op het Garenplein in Leiden. Alle teams krijgen binnenkort een mail met verdere benodigde info.

Heel veel succes gewenst aan iedereen met het trainen en de laatste loodjes. We zien jullie in Leiden!

Nog een tip!

Betrek je donateurs bij je eindsprint! Ervaring leert dat de laatste twee weken van je actie het meeste gedoneerd wordt. Dat is dus de eindsprint voor je actie. Zet dan ook je eindsprint goed in en vraag je donateurs om hulp daarbij. Want die zullen ook graag willen dat je je een mooi bedrag als eindresultaat haalt. Dus stuur al je contacten een What's app of een mail (dit werkt meestal het beste) en vermeldt je actie op je Facebook, Instagram of andere Social Media pagina's. Succes!!

 

En weer drie teams die zich hebben aangemeld!

Er zijn nog drie dappere teams die zich hebben aangemeld. Dit maakt dat we nu met 11 teams zijn. De meeste teams hebben meerdere lopers. Geweldig, want hoe meer lopers, hoe beter we zichtbaar zijn! En des te meer mensen om helpen met het inzamelen van de benodigde € 50.000,00 voor het onderzoek. Op dit moment is de tussenstand € 6.825,87. Nog een hoop werk aan de winkel dus. Hou vol, blijf je link doorsturen naar je vrienden, familie, school, werkgever, collega's en rest van je achterban. En vergeet natuurlijk niet te trainen zodat jullie straks fit aan de start verschijnen. Wij zijn daar om jullie aan te moedigen!

Kan een afbeelding zijn van 2 mensen en de tekst '"WHEN YOUR LEGS CAN'T RUN ANYMORE, RUN WITH YOUR HEART." DON'T TALK, JUST ACT. DON'T SAY, JUST SHOW. DON'T PROMISE, JUST PROVE. steun22Q11.nl Q11.nl steun22 MOVING FORWARD "IF IT DOESN'T CHALLENGE YOU, IT WON'T CHANGE YOU." FRED DEVITO Run when youcan, walkif youhave lo,crawl ivoumus: musi: PIC•COLLAGE'

Nieuwe actievoerders

Er zijn weer een aantal mensen/groepen die actie gaan voeren voor de Stichting bij de Leiden Marathon. Super! Tussenstand: 8 actiegroepen. Maar er kunnen er nog meer bij. Laat Leiden blauw kleuren met onze nieuwe shirts om aandacht te vragen voor het 22q11 syndroom en om geld in te zamelen voor het onderzoek. We hebben hiervoor € 50.000 nodig, dus er is nog een hoop werk aan de winkel. Succes actievoerders. Zeg het voort, zeg het voort!

Nieuwe sportshirt 2022

Een goed begin

Op dit moment 5 teams die zich inzetten om geld in te zamelen voor het onderzoek. Geweldig! Een mooi begin, maar we hebben natuurlijk veel meer nodig. Hieronder een tip!

Tip : Plaats regelmatig updates op Facebook, Twitter en/of LinkedIn De actiepagina kan je op verschillende manieren delen via social media. En vertel op je Facebook, Twitter en/of LinkedIn profiel regelmatig hoe het staat met je actie. De kracht van een boodschap zit hem in de herhaling…Voorbeelden van statusupdates: • Als je meedoet aan een sportevenement: vertel wat over je voorbereidingen. • Bedank mensen in het openbaar elke keer als je een donatie krijgt. Doordat anderen dit zien zullen ze eerder geneigd zijn om dit ook te doen. Echt, het helpt!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

WSP Nederland B.V.

€500,00

Anoniem

€25,00

Jinke van Beek

€25,00

Hanna

€50,00

Hedzer

€10,00