Stichting Steun 22Q11

2211 km in 2022 voor Stichting Steun 22Q11 

Een nieuw en bijzonder jaar, dat vraagt om een nieuwe en bijzondere actie. Een jaar waar we veel willen laten gebeuren. Immers, het jaar ’22 staat ons op het lijf geschreven! Daarom dagen we jullie uit om dit jaar 2211 km te lopen, fietsen, skeeleren, wandelen of steppen voor het goede doel.  Of je hier een heel jaar, een half jaar of korter over wilt doen kun je zelf kiezen.

Waar kom je voor in actie

Door deze uitdaging aan te gaan zorg je voor meer awareness, help je mee om geld in te zamelen voor onderzoek en laat je zien dat je betrokken bent. En natuurlijk is veel sporten voor jezelf ook heel erg gezond!

Het onderzoek waar we nu voor aan het sparen zijn is:

Psychologische behandeling van angst en trauma bij patiënten met 22q11.2DS

Cognitieve gedragstherapie voor angststoornissen en EMDR voor trauma gerelateerde klachten zijn effectief. Met dit onderzoek zal er worden gekeken wat de toepasbaarheid en het effect van deze behandeling is bij mensen met 22q11DS.

Hoe kom je in actie

Sluit je aan, maak je eigen actiepagina en vraag je achterban je te steunen met een donatie. Voor informatie klik hier en lees de tips over hoe je een inzamelingsactie start. Je kunt ook een mail sturen naar kominactievoor@steun22q11.nl

Hou het aantal gemaakte kilometers bij in bijvoorbeeld je Strava app of Fit bit en publiceer deze regelmatig op je pagina en/of social media om je donateurs op te hoogte te houden.

Door jouw inzet kunnen we zorgen voor meer bekendheid, waardoor snellere diagnose mogelijk wordt en meer begrip, waardoor er betere hulp kan worden verleend.

Alleen doneren kan natuurlijk ook!

Je kunt natuurlijk ook steunen door gewoon een donatie te doen. Elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd en met jou bijdrage kunnen we weer veel doen.

Alvast heel erg bedankt!

Stichting Steun 22Q11

do support kom in actie foto
Projectinformatie
€1.892,14 Opgehaald vanaf 1 januari
1
Deelnemers
Mireille Eigenhuis-Schmidt € 125,44 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Annelies Plooij € 57,17 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Carolien Laeijendecker € 232,33 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
Rob van Bekkum € 1.345,14 opgehaald vanaf 1 januari STEUN MIJ!
nieuws (1)
Peptalk (1)
Donaties (3)

Wat een kanjers!

22-03-2022
Vier actievoerders die 2211 km gaan lopen in 2022 (of een variatie daarop) Ga er maar aanstaan! Geweldig om te zien dat jullie je op deze manier inzetten, toppers! Heel veel succes

Kim, Voorzitter Stichting Steun 22Q11

Geweldig om jullie inzet te zien! Dank

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Jan Harts

€100,00

Elly Roelink - Ottenschot

€25,00

Björn Schepers

€7,06