Stichting Nikai 4 Life

Viking - Brabant Regatta 2019Brabantregatta 2019

Op zaterdag 28 en 29 september 2019 organiseert EKV Beatrix de Brabantregatta 2019. De afsluitng van het kano seizoen gaat gepaard met een groot inernationaal deelnmersveld en met een sponsort actie voor Stichting Nikai 4 Life.

Over Stichting Nikai 4 Life….waar je het voor doet 

Begin 2017 werd bij onze zoon en broertje Nikai een rhabdoïde tumor geconstateerd rondom de nier met uitzaaiingen naar de lever. Dat juist hij dat kreeg zorgde voor veel ongeloof. Dit omdat er vrijwel geen enkele jongen van zijn leeftijd zo fit en sportief was. Zo turnde hij op landelijk nivo regelmatig NK finales en was hij tegelijkertijd meervoudig Nederlands Kampioen Kanoën op alle afstanden. Met een zeer slechte prognose zijn wij de strijd aangegaan. Na diverse chemokuren, operaties, clinical trial en immunotherapie is Nikai op 4 december 2017 overleden. Hij mocht slechts 12 jaar worden.

Nikai zat vol energie, gedrevenheid, sportiviteit en wilskracht. Daarom hebben wij de Stichting Nikai 4 Life opgericht om Nikai`s zoektocht naar “Ik hoop dat dit medicijn wel werkt” voort te zetten. Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee?

Viking
Projectinformatie
€875,50 Opgehaald vanaf 14 augustus
0
Deelnemers
Clenn en Jari Klieber € 360,50 opgehaald vanaf 14 augustus STEUN MIJ!
Iris Van Bommel € 512,50 opgehaald vanaf 14 augustus STEUN MIJ!
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (1)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Jari

€2,50