Stichting Nikai 4 Life

Nikai 4 Life Mega 2 in 1 Knuffel actieNikai 4 Life Mega 2 in 1 Knuffel actie

We willen in december zoveel mogelijk knuffels uitdelen aan de kinderen in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Daarom houden we de 'Nikai 4 Life Mega knuffelactie” voor alle kinderen met kanker  Maak een kind blij en steun tevens het onderzoek naar rhabdoïde kinderkanker door het doneren van een Nikai 4 Life Beer. Zo steunt u 2 goede doelen in 1 keer!

Een Mega knuffel van 100cm kost €25,-. (Van elke gedoneerde beer gaat de opbrengst, na aftrek van kosten, voor 100% naar onderzoek.) Natuurlijk kunt u eventueel ook een kleiner bedrag doneren want met vele kleine bedragen kunnen we ook weer knuffels kopen.

Tijdens de feestdagen gaan alle behandelingen “gewoon’ door. Daarom willen we met onze december actie een kind met kanker 'een grote knuffel 'geven van 100cm om ze een hart onder de riem te steken, in de strijd die ze moeten leveren.

 

Achtergrond :

In Nederland krijgen elk jaar ongeveer 600 kinderen een vorm van kanker. Dat zijn ruim 10 kinderen per week. Deze zijn allemaal onder behandeling in het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Ondanks dat de overlevingskans voor kinderen met kanker de afgelopen decennia enorm is toegenomen - momenteel ruim 75% - sterft in Nederland om de 2-3 dagen een kind aan kanker.

Waarom een Nikai 4 Life beer?

Toen Nikai ziek werd heeft hij direct een grote beer gekregen van zijn broer, Jessin.  Deze beer is vervolgens altijd bij hem in de buurt gebleven. In goede en slechte tijden.

Daarom zijn we deze actie gestart: “Alle kinderen met kanker een Nikai 4 Life beer in de decembermaand! ”

Het zou toch geweldig zijn als we alle kinderen blij kunnen maken met zo’n mooie grote knuffel?

Helpt u mee ?

N4L Beer
nieuws (0)
Peptalk (1)
Donaties (2)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Mart

Beregoede :-) actie. Ik hoop dat er veel kinderen een beer van jullie mogen ontvangen.

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Anoniem

€12,50

Anoniem

€25,00

Projectinformatie
€37,50 Opgehaald vanaf 2 oktober
1