Stichting Nikai 4 Life

LBL Ardennen Classic 2022Luik-Bastenaken-Luik Ardennen Classic 2022

Fiets deze keer niet alleen voor jezelf maar ook voor Stichting Nikai 4 Life. Dat is mogelijk omdat de organisatie Stichting Nikai 4 Life als het goede doel voor deze wielerklassieker heeft geselecteerd. Je hebt  de mogelijkheid om je uitdagende prestatie te laten sponsoren voor Stichting Nikai 4 Life.  Om zo te fietsen in de strijd tegen rhabdoïde kinderkanker.  Je kunt de spelregels lezen en aanmelden via https://nikai4life.nl/Kom-in-actie/LBL-Ardennen-Classic/

Zaterdag 13 augustus 2022 vindt de 37e editie plaats van de uitdagende LBL Ardennen Classic.

LBL Ardennen Classic is een échte heuvelklassieker. De afstanden van 78, 129, 173 en 237 kilometer zijn uitdagende routes met veel hoogtemeters. Het is dé uitdaging in de Ardennen voor getraind toerfietsers en wielrenners. De verschillende routes zijn volledig uitgepijld en gaan zoveel mogelijk over kleinere en rustige wegen. LBL Ardennen Classic van Le Champion laat je ervaren wat het is om kuitenbijters als de Côte de Vien, de Côte de Xhoris, de Côte de La Combe en Roche aux Faucons te bedwingen. Op de twee meest uitdagende klimmen is er tijdwaarneming aanwezig en maken we een klassement op voor de beste mannelijke en vrouwelijke klimmers! 

Over Stichting Nikai 4 Life….waar je het voor doet

Begin 2017 werd bij onze zoon en broertje Nikai een rhabdoïde tumor geconstateerd rondom de nier met uitzaaiingen naar de lever. Dat juist hij dat kreeg zorgde voor veel ongeloof. Dit omdat er vrijwel geen enkele jongen van zijn leeftijd zo fit en sportief was. Zo turnde hij op landelijk niveau regelmatig NK finales en was hij tegelijkertijd meervoudig Nederlands Kampioen Kanoën op alle afstanden. Met een zeer slechte prognose zijn wij de strijd aangegaan. Na diverse chemokuren, operaties, clinical trial en immunotherapie is Nikai op 4 december 2017 overleden. Hij mocht slechts 12 jaar worden.

Nikai zat vol energie, gedrevenheid, sportiviteit en wilskracht. Daarom hebben wij de Stichting Nikai 4 Life opgericht om Nikai`s zoektocht naar “Ik hoop dat dit medicijn wel werkt” voort te zetten. Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee?

Visual LBL 2022 do support klein
Projectinformatie
€300,00 Opgehaald vanaf 24 februari
0
Deelnemers
Jasper Blei € 120,00 opgehaald vanaf 24 februari STEUN MIJ!
Frank Dames € 0,00 opgehaald vanaf 24 februari STEUN MIJ!
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (3)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Wim Riedel

€20,00

Fam Kip

€10,00

Frank Dames

€150,00