Stichting Nikai 4 Life

1/8e triathlon van IJsselmuidenStichting Nikai 4 Life is ook in 2020 een van de goede doelen van de Wezenberg 1/8e triathlon van IJsselmuiden. 

De Wezenberg 1/8 Triathlon van IJsselmuiden geldt inmiddels als de opening van het triathlon seizoen in Nederland. De 6e editie van deze 1/8 triathlon gaat van start op zaterdag 25 april  in zwembad Sonnenberch. Ook nu weer zullen circa 300 mensen de strijd tegen de klok aangaan over 500m zwemmen, 20km fietsen en 5km hardlopen.  De organisatie is in handen van sportcentrum Sonnenberch en Goedzorg Fysiotherapie. 

Deze editie kun jij je nog meer inzetten voor Nikai 4 Life.  Wil jij in zo’n prachtig Nikai 4 Life hardloopshirt, 1/8 triathlon IJsselmuiden 2020, over de finish dan kan dat.  Laat je sponsoren voor minimaal € 50,- dan krijg je van ons een super gaaf Nikai 4 Life hardloopshirt. 

Over Stichting Nikai 4 Life….waar je het voor doet

Begin 2017 werd bij onze zoon en broertje Nikai een rhabdoïde tumor geconstateerd rondom de nier met uitzaaiingen naar de lever. Dat juist hij dat kreeg zorgde voor veel ongeloof. Dit omdat er vrijwel geen enkele jongen van zijn leeftijd zo fit en sportief was. Zo turnde hij op landelijk nivo regelmatig NK finales en was hij tegelijkertijd meervoudig Nederlands Kampioen Kanoën op alle afstanden. Met een zeer slechte prognose zijn wij de strijd aangegaan. Na diverse chemokuren, operaties, clinical trial en immunotherapie is Nikai op 4 december 2017 overleden. Hij mocht slechts 12 jaar worden.

Nikai zat vol energie, gedrevenheid, sportiviteit en wilskracht. Daarom hebben wij de Stichting Nikai 4 Life opgericht om Nikai`s zoektocht naar “Ik hoop dat dit medicijn wel werkt” voort te zetten. Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose. Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee?

 

 

kom in actie
Projectinformatie
€297,50 Opgehaald vanaf 22 oktober
0
Deelnemers
Irene Rol-Klos € 175,00 opgehaald vanaf 22 oktober STEUN MIJ!
Marieke van den Belt € 122,50 opgehaald vanaf 22 oktober STEUN MIJ!
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (0)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Er zijn nog donaties voor dit project