Ontmoeting aan tafel in heel Nederland

“In mijn gedachten stelde ik me voor dat ik alleen wat zou eten en dat dat het zou zijn. Ik had geen idee dat het etentje zou resulteren in het krijgen van echte vrienden.” Wij van Eet Mee merken al tien jaar dat onze etentjes bij mensen thuis leiden tot goede gesprekken en blijvende contacten. Maar de applicatie die we nu gebruiken om onze matches tussen potentiële eters te maken, kan het groeiende aantal deelnemers niet meer aan. Daarvoor willen we een online platform ontwikkelen. Samen met jou kunnen we dit bereiken!

Eet Mee

Eet Mee-etentjes verbinden plaatsgenoten, gaan sociale eenzaamheid tegen en bieden dé kans om een ander verhaal te horen. Om dat te bereiken, maken onze vrijwilligers voor elk etentje een speciale match op maat. Daarbij houden we bijvoorbeeld rekening met je (eet)voorkeuren. Leeftijd en achtergrond maken niet uit, iedereen is welkom! Extra aandacht geven we bovendien aan vluchtelingen en ouderen. Op deze manier zorgen we voor persoonlijke, interessante etentjes aan je eigen eettafel.

“Wat ben ik blij dat ik het initiatief heb genomen om mee te doen! Mijn kinderen vinden het ook geweldig dat ik niet achter de geraniums ga zitten. Heb je nóg een eetadres voor me?”, zegt een van onze enthousiaste oudere deelnemers.  

Een vluchteling vertelt: "Veel vluchtelingen hebben problemen met integratie. Eet Mee lost een belangrijk probleem op, namelijk communicatie."

Matches op maat in heel Nederland

De applicatie die we nu gebruiken om onze matches te maken, kan het groeiende aantal deelnemers niet meer aan. We willen graag je wensen blijven vervullen, waar je ook woont. Daarom willen we een nieuwe applicatie bouwen. Zo kunnen we onze droom in vervulling laten gaan: Eet Mee-etentjes in heel Nederland aanbieden. Hiervoor hebben we financiering nodig. Help je mee?

Doe je mee?

We willen je graag bedanken voor je aandeel in onze toekomstdroom. Daarom sturen we je, zodra we ons streefbedrag halen, een feestrecept voor een etentje bij jou thuis. Afhankelijk van je donatie krijg je van ons bovendien een leuk bedankje, zoals unieke recepten, een mooi en uniek op Eet Mee geïnspireerd kunstwerk of een bijzonder etentje. Doe je mee? Samen met jou verbinden we heel Nederland!

Wil je doneren als bedrijf? Neem contact met ons op door te mailen naar info@eetmee.nl.

Tijdelijke tegenprestatie!

Kunstwerken ImSook Yoo als tegenprestatie


Kunstenares ImSook Yoo uit De Bilt heeft speciaal voor onze campagne deze bijzondere schilderijen gemaakt! Ze zijn geïnspireerd door Eet Mee en elk exemplaar is uniek. Jij kunt er een krijgen als tegenprestatie voor je bijdrage!

 

Eet Mee-etentje

Het crowdfundingteam

Annelies Kastein Niels Peuchen (foto: Hans Lebbe) Angelique Kalverda Bas van de Haterd
Annelies Kastein Niels Peuchen Angelique Kalverda Bas van de Haterd
'Veel mensen leven op hun 'eilandje'. Met Eet Mee bouw ik bruggen: samen eten is elkaar ontmoeten' 'Ik kook graag gerechten die mijn gasten nog niet kennen; dat levert altijd interessante gesprekken op' 'De onverwachte momenten aan tafel zorgen voor mooie gesprekken' 'Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten die ik anders nooit ontmoet had'


Is dit alles? Zeker niet! Het team achter Eet Mee bestaat uit zo’n 20 enthousiaste vrijwilligers. Die werven deelnemers, bezoeken gasten en eetadressen voor een intake en maken de matches - alles voor een succesvol etentje.

Eet Mee-etentje
nieuws (4)
Peptalk (0)

We hebben het gehaald!

Met jouw hulp hebben we ons streefbedrag gehaald! Dank julllie wel voor alle steun.

Ruim 50% van ons streefbedrag!

Dankzij jullie donaties hebben we al meer dan de helft van ons streefbedrag binnen! We vinden jullie steun echt ontzettend bijzonder. Heel erg bedankt!

We gaan uiteraard voor de 100 procent...  Blijf onze crowdfundingcampagne daarom delen in je netwerk; samen maken we dit tot een succes!

Tijdelijke tegenprestatie: kunst van ImSook Yoo

Kunstwerken ImSook Yoo als tegenprestatie

Kunstenares ImSook Yoo uit De Bilt heeft speciaal voor onze campagne deze bijzondere schilderijen gemaakt! Ze zijn geïnspireerd door Eet Mee en elk examplaar is uniek. Voor een mooie donatie krijg jij er een thuis!

30% van ons streefbedrag

We hebben nu 30 procent van ons streefbedrag binnen, dankzij jullie donaties! Dank jullie wel! Daar zijn wij heel blij mee.

Maar we zijn er nog niet... Blijf ons steunen en deel onze crowdfundingcampagne in je netwerk!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.
Projectinformatie
€8.200,00 Opgehaald van € 7.500,00 Afgelopen
0

vanaf €5,00

Omdat we zo blij zijn met je bijdrage, krijg je een recept voor een feestelijk etentje bij jou thuis!

vanaf €25,00

Onze vrijwilligers delen hun beste recept met je. Ontvang een kaartje met zo'n persoonlijk recept in je brievenbus!

vanaf €50,00

Een etentje voor twee bij een van onze vrijwilligers. Deze zal je verrassen met zijn/haar lekkerste gerechten.

vanaf €75,00

Heb je onze unieke Eet Mee-schorten gezien in het filmpje? Jij krijgt er één thuisgestuurd! Zo maak je de blits in je eigen keuken.

vanaf €100,00

Je krijgt een uitnodiging voor twee voor ons feestdiner met heerlijke gerechten in een Utrechtse werfkelder! Om te vieren dat we met jouw hulp ons streefbedrag gehaald hebben.

vanaf €200,00

Maak een keuze uit de mooie schilderijen die de Biltse kunstenares ImSook Yoo, geïnspireerd door Eet Mee, voor jou gemaakt heeft. Het betreft unieke werken. Maten: vanaf 31x31 cm, incl. passe-partout)

vanaf €250,00

Schuif met zijn tweeën aan bij een heel speciaal etentje met een 'mystery guest' in Utrecht of De Bilt.

vanaf €500,00

Wij bieden je graag een volledig verzorgd Sri Lankaans of Midden-Oosters etentje aan bij jou thuis, gemaakt door twee van onze zeer ervaren thuiskoks.

vanaf €1.000,00

Heb je een onderneming die je graag onder de aandacht wilt brengen? Wij kunnen je een speciaal stukje ruimte op de website van RTL Lifestyle Experience bieden, voor je naam en logo.