Parkinson2Beat

Parkinson2Beat werft fondsen ten behoeve van de Parkinson Vereniging. Het geld zal worden gebruikt voor onderzoek naar de ziekte van Parkinson en is hard nodig.

Het eerste project van Parkinson2Beat betreft een fietstocht van maar liefst 10.000 kilometers in 80 dagen. Hierbij wordt vertrokken vanuit Nederland (28 juni te Eersel) waarna wordt gefietst door respectievelijk België, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, 'Balkan' en tenslotte Griekenland (15 september te Athene).

De tocht is live te volgen via de eigen website www.Parkinson2Beat.nl . Ook hebben we een Facebookpagina en  een Twitteraccount.

Op onze eigen website kunt u ook een mooi Parkinson2Beat wielershirt kopen, zodat iedereen kan zien dat u ons een warm hart toedraagt.

Alvast bedankt

Team  Parkinson2Beat

Parkinson2Beat
nieuws (1)
Peptalk (4)

Parkinson2Beat sponsoractie wordt verlengd

Ook na 15 september loopt de sponsoractie nog door. Door enige vertraging zijn we zijn op 1 oktober aangekomen in Athene. Daarna zullen er nog verschillende andere activiteiten worden georganiseerd, waarbij we geld willen blijven ophalen. Ook zal het dan nog mogelijk blijven om via deze pagina te doneren. Eind december zal het uiteindelijke bedrag worden overhandigd aan de Parkinson Vereniging.

Parkinson2Beat

Ook in 2019 kunt u blijven doneren en organiseert Parkinson2Beat vele activiteiten om geld binnen te krijgen voor fundamenteel onderzoek. Het betreft wandelen, fietsen, golfen, dansen en zelfs vliegen. Parkinson2Beat werkt hierin samen met de Parkinson Vereniging. Voor meer informatie zie www.Parkinson2Beat.nl Alvast bedankt voor uw support.

Ruud Overes

Dinsdag 09 Oktober Interview van Ruud met Omroep West in de studio voor het programma Haagse bluf van 18:00 - 19:00. Laan van 's-Gravenmade in Den Haag. Donderdag 11 Oktober Trike ophalen in Amsterdam bij Transportbedrijf Neele-Vat. Gezellig als je (deels) mee fietst naar Bergschenhoek. De afstand is circa 55 km. Het is onder voorbehoud want de aankomst van de truck met de trike is niet goed voorspelbaar. Je kunt je aanmelden via email info@parkinson2Beat.nl. Ik hou je dan op de hoogte Analoog aan de uitzwaaien-momenten hebben we inzwaai-momenten. Als u mee fietst is het helemaal stoer als u een Parkinson2Beat (wieler) shirt aan heeft. U kunt dit (wieler) shirt hier bestellen. De gehele omzet hiervan gaat naar het goede doel van Parkinson2Beat. Zaterdag 13 oktober Inzwaai-moment van 11:00 en 12:00 in Bergschenhoek. Adres : De Olmen 13 2661 AT Bergschenhoek Daarna een korte fietstocht van Bergschenhoek naar Pijnacker waar Ruud omstreeks 13:00 wordt welkom geheten door wethouder Peter Hennevanger in De Viergang. De Viergang Sportlaan 1b Pijnacker Zondag 14 oktober Start om 09:00 uur met Ruud en de trike en fiets mee van Bergschenhoek naar Eersel. Circa 115 km. Omstreeks 18:00 zal Ruud en medefietsers daar aankomen De Olmen 13 2661 AT Bergschenhoek Boksheide 28 5521 PM Eersel Zaterdag 20 oktober Tussen 13:00 en 14:00 is een inzwaai-moment bij Ruud thuis in Eersel. Boksheide 28 5521 PM Eersel Zondag 21 oktober Fietsen over een mooie route van Ruud in de Kempische bossen. Inschrijfgeld 5 euro pp gaat allemaal naar Parkinson. Start om 11:00 op de Boksheide 28 te Eersel. Afstand ca 40 km en heeft 2 stops. Snelheid ca. 15 km per uur. Terug om circa 15:00 uur Maandag 05 November Presentatie bij Rotary club Pijnacker. Zondag 18 november Ruud aanwezig als oud-voorzitter bij de RunBikeRun Pijnacker Zaterdag 01 december Hulpmiddelen-dag met Parkinson Helmond waar Ruud is met de trike. December Aanbieden Cheque aan de Parkinson Vereniging. Maart 2019 Presentatie voor Jong Parkinson Inn Helmond

Henk van den Bos

Dag Ruud, Vanochtend kwam ik op een klein campinkje in de uitlopers van de Pyreneeën in gesprek met je vriend Mark en z’n gezin. Respect voor wat je doet! We hebben dezelfde droom. En ik realiseer me dat ik dankbaar mag zijn dat ik het in goede gezondheid kan doen. We zijn er bijna tegelijkertijd aan begonnen. Ook drie maanden... Alleen ik op de motor. Genoeg over mij. Ik zal je en deze site noemen op mijn eigen blog www.henkvandenbos.nl. Ik blijf je volgen en ik wens je veel mooie belevenissen onderweg. Groet, Henk van den Bos

Ruud

Dank u wel voor de gulle gaven. We beginnen te rollen. Fijn!

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.
Projectinformatie
€13.495,63 Opgehaald vanaf 5 juni
4