Parkinson Vereniging

Jess’ armbandjes voor parkinsononderzoekHoi, hoi,

Mijn vader (69) kreeg tien jaar geleden te horen dat hij de ziekte van Parkinson heeft. Wat een flinke klap was dat! Je vader die parkinson heeft; wat kunnen we verwachten …? Door mijn werk in de gezondheidszorg weet ik hoe zwaar het kan zijn. Gelukkig verloopt het ziekteproces bij mijn vader langzaam en kan hij bijvoorbeeld nog autorijden. Helaas heeft hij ook regelmatig moeilijke dagen en dan gaat het helemaal niet.

Begin dit jaar heeft mijn vader een DBS (Deep Brain Stimulation) ondergaan. Het was een vreselijk lange en spannende dag, maar gelukkig is de hersenoperatie goed gegaan! Het juist afstellen van de ‘neurostimulator’ (een soort pacemaker) vraagt nog de nodige tijd.

Deze rotziekte maak ik van zeer dichtbij mee, zowel in mijn privé- als werksituatie. Daarom vind ik het belangrijk om een actie te organiseren voor de Parkinson Vereniging waarmee ik geld ophaal voor meer onderzoek.

Ik maak graag persoonlijke arm- en enkelbandjes die ik verkoop voor het goede doel. Van ieder verkocht bandje doneer ik € 2,50 aan de Parkinson Vereniging. Een arm- of enkelbandje kost gemiddeld tussen de € 5 en € 10 afhankelijk van je wensen.

Zie mijn facebookpagina voor voorbeelden.

Heb je interesse in een bandje en wil je tegelijkertijd een bijdrage leveren aan het parkinsononderzoek? Stuur mij dan een privébericht via Facebook of een e-mail: opeltje.j@gmail.com.

Groet Jessica

Jess armbandjes/enkelbandjes
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (0)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Er zijn nog donaties voor dit project

Projectinformatie
€0,00 Opgehaald vanaf 10 augustus
0