Parkinson Vereniging

Hellens sokkenbreiactieAl een paar jaar geleden heb ik van mijn moeder de techniek van het breien van sokken geleerd. Ik vind het fijn om te doen en heb al heel wat sokken gebreid ondertussen.

Nadat in de zomer van 2016 bij mij de ziekte van Parkinson is vastgesteld, merkte ik dat ik met mijn breiwerkje die trillende rechterhand beter kon besturen. Door de (voor mijn hand) automatische beweging, deed hij veel beter wat ik wilde… Sokken breien helpt voor mij.

Graag wil ik ook mijn steentje bijdragen aan onderzoek en andere activiteiten die door de Parkinson Vereniging worden gerealiseerd.

Helaas heb ik niet veel energie. Ik heb geen bijzondere talenten of enorme bedragen tot mijn beschikking. Maar, ik kan wel sokken breien. En er zijn ook mensen die ik blij kan maken met mijn warme wollen sokken. Ik vraag alleen wel wat geduld, want het duurt ongeveer drie weken voordat ik een paar sokken af kan hebben.

 

Voor ieder paar sokken dat ik heb gemaakt, geef ik € 2,50 aan de Parkinson Vereniging. En ik vraag aan degene voor wie de sokken zijn, om hieraan een vrijwillige bijdrage over te maken. (Dat staat aan de binnenkant van het etiket.)

 

Wil je ook, tegen kostprijs, een paar handgebreide sokken, geef per mail je maat en je lievelingskleur door aan hellenabramsen@gmail.com

profile-image-32
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (4)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Anoniem

€22,50

Anoniem

€230,00

Anoniem

€190,00

Jolanda van der Velde

€12,50

Projectinformatie
€455,00 Opgehaald vanaf 11 juli
0