Over ons

Over ons

DoSupport is een online platform waarop jij je actief kunt inzetten voor een maatschappelijk doel: ofwel door een campagne te starten, of door bij te dragen als supporter. Op het platform kom jij als organisatie in contact met de mensen die jouw doel ook ontzettend belangrijk vinden. Samen bereik je meer!

Op DoSupport zijn zowel acties als crowdfunding campagnes te vinden. Je herkent de crowdfunding campagnes makkelijk aan het metertje op de projectpagina: gezien de beperkte looptijd en het vooraf gestelde doelbedrag zal je altijd zien welk percentage van een doelbedrag al behaald is en hoe lang de campagne nog loopt.

Je kunt ervoor kiezen DoSupport alleen als actie- of crowdfundingplatform te gebruiken. Natuurlijk is het ook mogelijk om op twee manieren actief te zijn: het een sluit het ander niet uit.

Interesse?
Op dit moment is DoSupport bedoeld voor patiënten- en cliëntenorganisaties.
Mocht je interesse hebben om gebruik te maken van het platform kun je contact opnemen met een van de fondsenwervers van PGOsupport. Bel of mail naar onderstaand telefoonnummer of e-mailadres.

Stichting PGOsupport
DoSupport is een initiatief van stichting PGOsupport. PGOsupport is een onafhankelijke netwerkorganisatie voor patiënten- en cliëntenorganisaties. Met en via PGOsupport delen patiënten- en cliëntenorganisaties kennis en ervaring. PGOsupport staat deze organisaties bij met raad en daad. Zij informeren en adviseren over versterking van hun strategische positie, het verenigingsmanagement, organisatieontwikkeling en inbreng van het cliëntenperspectief. Zo zorgen ze dat de organisaties hun werk beter kunnen doen.
Meer weten? Check dan de website.

Wat er tot nu toe bereikt is

10.485

donateurs

€ 389.461

gedoneerd

196

projecten

292

actievoerders