Stichting Nikai 4 Life

Begin 2017 werd bij onze zoon en broertje Nikai een rhabdoïde tumor geconstateerd rondom de nier met uitzaaiingen naar de lever. Dat juist hij dat kreeg zorgde voor veel ongeloof. Dit omdat er vrijwel geen enkele jongen van zijn leeftijd zo fit en sportief was. Zo turnde hij op landelijk nivo regelmatig NK finales en was hij tegelijkertijd meervoudig Nederlands Kampioen Kanoën op alle afstanden.

Met een overlevingskans van fors onder de 10% zijn wij de strijd aangegaan. Na diverse chemokuren, operaties, clinical trial en immunotherapie is Nikai op 4 december 2017 overleden. Hij mocht slechts 12 jaar worden.  Ruim 6 maanden na het overlijden van Nikai is op 22 juni 2018 de naar hem vernoemde stichting Nikai 4 Life opgericht. 

Steun Stichting Nikai 4 Life!

Nikai zat vol energie, gedrevenheid, sportiviteit en wilskracht. Daarom hebben wij de Stichting Nikai 4 Life opgericht om ons in te zetten om Nikai`s zoektocht naar “Ik hoop dat dit medicijn wel werkt” voort te zetten. Wij willen ons daarom inzetten voor een betere genezing van kinderkanker. Met Stichting Nikai 4 Life willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker in het algemeen en rhabdoïde kinderkanker in het bijzonder. Kinderen met deze vorm van kanker hebben een hele slechte prognose omdat er geen gerichte behandeling voor is .  Stichting Nikai 4 Life wil zich sterk maken om een bijdrage te leveren om dit perspectief te verbeteren. Met dit onderzoek willen we die kansen verhogen en de strijd die Nikai is aangegaan doorzetten om zo andere gezinnen een dergelijk leed te besparen. Kinderen moeten gewoon kind kunnen zijn en horen niet zo jong aan kanker te sterven! Helpt u ons mee?

100% van de binnengekomen donaties gaat naar onderzoek. 

Bedankt voor uw steun!

   intro video                                         

Korte intro