MS Vereniging Nederland

MS Vereniging Nederland is de enige patiëntenvereniging in Nederland voor mensen met multiple sclerose (MS) en hun naasten. De vereniging biedt de circa 7.500 aangesloten leden activiteiten en diensten aan die hen ondersteunen bij vragen en problemen. Bijvoorbeeld door het geven van informatie via themabijeenkomsten, het magazine MenSen en de MS-telefoon. Ook geeft de vereniging voorlichting over de mogelijkheden in de gezondheidszorg en behartigt ze de belangen van mensen met MS bij onder meer de overheid, zorgaanbieders en zorgverzekeraars.

Help ons mee om nog meer activiteiten te kunnen organiseren voor onze leden en draag bij aan een van onze sponsoractiviteiten.

Met uw bijdrage kunnen wij nog meer contactbijeenkomsten organiseren, ontwikkelen wij diverse informatiematerialen en ondersteunen wij onze 300 vrijwilligers.

 

Lopende projecten

Happy Friends in actie

Steun de Happy Friends! Deze groep enthousiaste mensen ontmoetten elkaar bij de sportschool Happy Bodies in Schijndel, waar zij al...
€0,00 Opgehaald van €3.000,00 312 DAGEN TE gaan
Doe mee aan crowdfund

Sponsortoolkit basisscholen

Speciaal voor basisscholen ontwikkelen we een praktische online sponsorkit. Hierin diverse handige materialen, zoals een stempelka...
€0,00 Opgehaald vanaf 6 juli
Steun actie
€5.625,58 Opgehaald van €5.000,00 58 DAGEN TE gaan
Steun actie