MS Vereniging Nederland

Steun de MS Vereniging - regio FlevolandMS Vereniging Nederland is dé stem van mensen met MS. Landelijk en regionaal zet onze patiëntenvereniging zich in om informatie te verspreiden, om mensen met elkaar te verbinden, om mens en zorg met elkaar te verbinden, om mensen o.a. informatieve en actieve contactbijeenkomsten te bieden. Maar ook om samen met leden/niet-leden, partners, familie en vrienden mooie herinneringen te maken d.m.v. leuke activiteiten, waaraan iedereen kan meedoen jong & oud, lopend of zittend in een rolstoel. We zijn echter volledig afhankelijk van o.a. contributies, donaties, sponsors en fondsen.

Bovendien draaien de regionale werkgroepen op alleen vrijwilligers en doen we dit allemaal vanuit ons hart en met liefde voor onze medemen. Vele vrijwilligers hebben allemaal zelf ook MS en weten als geen ander wat dit voor iemands leven kan betekenen, maar ook waar er mogelijkheden liggen om een zo actief en positief mogelijk leven te kunnen leven.

Om themabijeenkomsten, contactbijeenkomsten zoals MS Café's (koffie- en thee ochtenden/middagen, lunches, diners, borrels) en leuke activiteiten (wandeltocht, creatieve dagen, workshops, activiteiten rondom MS Wereld Dag) te kunnen organiseren zijn er financiële middelen benodigd. Om mensen met MS en eenieder die er (in)direct mee te maken krijgt een stem te kunnen geven en ze op een passende manier te kunnen laten participeren in de samenleving, hopen wij met deze actie de middelen binnen te halen om dit te kunnen bewerkstelligen en terug te kunnen geven aan de mensen die meetellen en het zo keihard verdienen.

Met de opbrengsten zullen wij in onze regio Flevoland onze leden/niet-leden op frequente basis kunnen verblijden met mooie, waardevolle, zinvolle bijeenkomsten en kunnen wij met leuke activiteiten deze mensen onvergetelijke tijden geven. We zijn met elk beetje hulp ontzettend dankbaar en geholpen. Wij hopen dan ook, dat u onze actie hiermee wilt steunen!

Wij danken alvast eenieder die ons steunt en hiermee ook een eigen steentje bijdraagt aan een mooiere samenleving. 

Lieve groeten van de werkgroep van regio Flevoland: Lia van Vliet & Marcia Taroenoredjo

Check onze regionale website: klik hier

Word lid! klik hier

Volg ons op Instagram: klik hier 

Word lid van onze besloten Facebook-groep: klik hier

Steun de MS Vereniging - regio Flevoland
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (0)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Er zijn nog donaties voor dit project

Projectinformatie
€0,00 Opgehaald vanaf 9 oktober
0