MS Vereniging Nederland

MooiSamen MS TalkshowOp zaterdag 29 mei presenteren MS Vereniging Nederland en Vogellanden, Centrum voor Revalidatie en Bijzondere Tandheelkunde, de live talkshow ‘Mooi Samen’. Een live talkshow over leefstijl en eigen regie in het leven met multiple sclerose (MS).

De talkshow ‘Mooi Samen’ wordt georganiseerd in het kader van Wereld MS Dag 2021. Tijdens deze dag besteden MS-organisaties over de hele wereld aandacht aan MS.  Helaas is deze chronische ziekte nog niet te genezen. Wel zijn er steeds meer behandelingen beschikbaar en wordt er meer bekend over leven met MS. Bijvoorbeeld over het belang van een gezonde leefstijl. Gezond eten, voldoende bewegen en mentaal fit blijven zijn manieren voor mensen met MS om zich beter te voelen. In de talkshow gaan verschillende sprekers in op de onderwerpen leefstijl en eigen regie in het leven met MS.

Zaterdag 29 mei om 10:30 uur.
Kijk en praat mee via ons youtubekanaal.

Een donatie wordt zeer op prijs gesteld. We gebruiken dit om deze uitzending te realiseren en toekomstige activiteiten te organiseren voor MS patienten en hun naasten in de regio Overijssel-Drenthe Zuid.

eindbeeld promo
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (0)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Er zijn nog donaties voor dit project

Projectinformatie
€0,00 Opgehaald vanaf 21 mei
0