MS Vereniging Nederland

Anita Bouw Scootmobiel/fiets/sponsortocht Regio Groningen / Noord-Drenthe 2023 - Menno ZuurmanSponsorscoottocht 2023 door Drentse bossen rond Borger!logo Anita Bouw Route 2023 regio

Op woensdag 31 mei 2023 organiseert de Regio Groningen/Noord-Drenthe voor en met mensen met MS een reële scoot/fiets/wandel sponsortocht: De Anita Bouw Route.

Muus&MuiSEn dit alles om geld in te zamelen voor de MS Vereniging. Ook dit jaar weer voor twee doelen. Het eerste doel is de landelijke MuuS&Muis actie om geld in te zamelen voor het maken van een voorlichtings- en sponsorpakket voor basisscholen. Kinderen kunnen dan zelf vertellen over wat MS is, bij henzelf of bij hun ouder. Samen met school kan er een sponsoractie opgezet worden. Het tweede doel is voor onze activiteiten in de regio, zoals de contactgroepen, de jongeren meetings en de weer gestarte kennissessies voor mensen die pas gehoord hebben dat ze MS hebben.

Dit jaar doe ik dit niet alleen maar samen met Anja en Lineke. Zij staan op de foto onderaan waarop je ze ziet fietsen over de dijk tijdens de route van vorig jaar.

Anita Bouw RouteIk hoop dat jullie ons willen steunen met een donatie.

Alvast heel erg bedankt voor je steun!

Anja en Lineke

nieuws (0)
Peptalk (1)
Donaties (9)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Alblasserdam

Zet hem op, Menno! Jullie hebben in ieder geval goed weer. Doen er veel mensen mee? Groetjes van Piep en Miep (vraag maar aan Dorothée).

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Anoniem

€30,00

Petrouschka

€5,00

Joyce Maas

€10,00

Alblasserdam

€50,00

Liesbeth Lubbers Veldhuizen

€15,00

Lieneke A

€30,00

Anja

€30,00

Marty

€5,00

G. Remminga

€25,00

Projectinformatie
€200,00 Opgehaald vanaf 10 maart
1
profile-image-431 Menno Zuurman