Longkanker Nederland

Theater benefietavond "De Verbinding" voor Longkanker NederlandMijn naam is Aukje Bakker. Ik heb uitgezaaide longkanker. Ik organiseer op 9 september om 20.00 uur in Lantaren Venster Rotterdam een benefietvoorstelling. Mijn doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor patiëntenorganisatie Longkanker Nederland. Koop ook een kaartje voor de cabaretvoorstelling en sponsor meteen Longkanker Nederland!

In augustus 2017 kreeg ik totaal onverwacht de diagnose uitgezaaide longkanker. De diagnose, van gezond naar ongeneeslijk ziek, was de start van een heftige periode. Na de diagnose “niet kleincellig longkanker stadium IV” stapte ik een voor mij geheel nieuwe onbekende, angstige, onzekere en stressvolle wereld binnen. Ik ben werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar dan nog was het voor mij een absoluut andere wereld als patiënt. Vragen kwamen bij mij boven zoals: Is er nog behandeling mogelijk, waar en wat? In hoeverre heb ik als patiënt nog de regie over welke keuzes er worden gemaakt? 

Patiëntenorganisatie Longkanker Nederland is daarvoor onmisbaar. Hier kan je terecht met al je vragen. Ook vind je er de laatste informatie over behandelmethodes en bij welke ziekenhuizen je voor behandeling terecht kunt en je ontmoet lotgenoten. Voor deze organisatie houd ik een benefietavond. Kom je ook?

Love alone is not enough
Jeroen Stek en Ton Kemp verzorgen pro deo een avondvullend programma ‘Love alone is not enough’, een theatrale lezing over relaties! www.mens2producties.nl

Koop ook een kaartje en sponsor Longkanker Nederland
De kaartverkoop loopt via
https://deverbinding.stager.nl/web/tickets/347498

Wil je alleen dit project steunen?
Dat kan! Klik op 'Steun actie' of 'Doneer nu' op deze pagina.

Ik zie je graag op maandag 9 september om 20.00 uur in Rotterdam!

Hartelijke groeten,
Aukje

Lees ook de blog van Aukje over de Theater benefietavond - >>

Theater benefietavond \"De Verbinding\"
nieuws (0)
Peptalk (0)
Donaties (0)

Er zijn nog geen nieuws updates geplaatst bij dit project

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij dit project

Plaats opmerking
Je email adres zal niet zichtbaar zijn voor anderen.

Er zijn nog donaties voor dit project

Projectinformatie
€0,00 Opgehaald vanaf 1 juli
0