Kom in actie

Kom je graag in actie voor jouw organisatie? Dat kan! Check hier of jouw organisatie aangesloten is bij het platform, en je kunt aan de slag.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Ten eerste kan je door op de button ‘Actie aanmaken’ zelf een actie starten. Je ingevulde aanvraagformulier zal ter goedkeuring naar de organisatie van jouw keus gestuurd worden. Daarna komt je actie live op de website te staan, en kun je donaties gaan werven! 

De tweede optie is dat je meedoet aan een bestaande actie. Via de button ‘Deelnemen aan een actie’ kun je zien aan welke lopende acties je kan deelnemen. Je krijgt alsnog een eigen profielpagina, waar je kunt vertellen waarom jij je inzet voor deze actie. Op de algemene actiepagina kun je zien welke andere actievoerders er ook meedoen aan de actie. Hier kom jij tussen te staan!

Alle donaties die jij werft komen direct terecht bij de organisatie waar je je voor inzet.

Heb je een goed projectidee en denk je dat dit misschien wel te crowdfunden is? Stuur je idee in via de button ‘crowdfunding aanvragen’. Een crowdfunding campagne kan op DoSupport alleen door een organisatie gedaan worden. Wie weet wordt voor jouw idee wel een campagne ontwikkeld!


ONZE PROJECTEN KRIJGEN

DANKZIJ DOSUPPORT

EINDELIJK DE FINANCIËLE

BOOST DIE ZE NODIG

HEBBEN!


BIANCA DE BIE, ENDOMETRIOSE STICHTING